Onze CURLABLE kniptechniek voor krullen, is bedacht en doorontwikkeld door krullen-specialist en saloneigenaar Hamza Daoudi.
 

De kniptechniek is gebaseerd op het volgen van de natuurlijke valling van het haar. Krullend haar wil namelijk een eigen weg gaan en het werkt daarom averechts om het in een andere vorm te forceren. We laten het haar ontspannen en knippen het haar droog.

 

Wat we in feite doen is de statische laag van het haar knippen. Deze laag ontstaat door veelvuldig wassen, product gebruik en andere behandelingen. Door die laag te verwijderen en het haar als één geheel te verbinden krijgen de krullen meer ruimte en keren ze terug naar hun oorspronkelijke staat. Doordat het haar niet gedwongen wordt om een onnatuurlijke vorm aan te nemen, blijft de krul zoals deze is. Ook na het wassen thuis.

Dat is de belofte en hét succes van CURLABLE.

 

HADAhair_159©JurriaanHuting.jpg

Before & After

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom hieronder een kleine greep uit al onze knipsessies. Krullen die op de juiste manier geknipt en verzorgd worden, zijn gedefinieerd, vol en zien er gezond uit. 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2