Veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten van 'Curlable' Krullen Knippen


Zodra je bij ons in de stoel zit gaan we jouw krul analyseren. We knippen vervolgens de krullen in droog haar middels onze eigen CURLABLE techniek. Na het knippen wordt het haar gewassen en verzorgd. Bij de combi : krullen knippen & healthy hair boost wordt er een intensieve treatment aangebracht. Na het wassen worden je krullen naar wens goföhnd met een diffuser.
Moet mijn haar gewassen zijn voor de (krullen- knip) behandeling ?


Nee. Omdat wij op droog haar knippen is het belangrijk dat er niet teveel product in het haar zit. Het haar hoeft dus niet persee gewassen te zijn maar mag vooral niet te vet zijn.
Zijn jullie volledig CG- proof ?


Wij zijn ons zeer bewust van de CG methode. Onze producten zijn grotendeels CG friendly maar niet allemaal.
Wij weten precies wat in onze producten zit en hebben deze zorgvuldig geselecteerd. Wij weten wat jouw krullen nodig hebben en kunnen je daarom profesioneel advies geven. Wij houden het eenvoudig en resultaatgericht. Zo is het voor jou ook thuis eenvoudig te verzorgen en modelleren.
Kleuren jullie ook krullen?


Ja zeker! We hebben zelfs onze kleurproducten hierop aangepast. We kleuren en ontkleuren geheel ammonia- vrij.
Waar kan ik het beste parkeren ?


De dichtsbijzijnde parkeergarage is Arnhem Centraal. Vanaf de garage is het 5 min lopen naar de Jansbinnensingel. Op de Jansbinnensingel zijn ook parkeerplekken beschikbaar, maar door drukte zijn deze vaak bezet.
Knippen en kleuren jullie ook niet -krullend haar ?


Ja! We helpen je hier graag mee.