Veelgestelde Vragen

Wat is een Healthy Hair Boost?


De Healthy Hair Boost is een behandeling ontwikkeld door de kappers van HADA HAIR. Uiteraard is deze ook speciaal geschikt voor krullend haar. Het haar wordt door deze behandeling van binnenuit hersteld. Anders dan bij een conditioner of masker worden de treatments van deze behandeling, met warmte geactiveerd. Dit zorgt voor een diepere werking en daadoor mooier en gezond haar.
Elk haar is anders daarom zijn er verschillende treatments; vochregulerend, proteïne- rijk of organic. De haarstylist bekijkt jouw haar grondig en zal in overleg de voor jou geschikte treatment kiezen of een combinatie van treatments adviseren. Je krullen komen tot weer tot leven met onze Healthy Hair Boost.
Wat kan ik verwachten van een CURLABLE knipbeurt?


Zodra je bij ons in de stoel zit gaan we jouw krul analyseren. We knippen vervolgens de krullen in droog haar middels onze eigen CURLABLE techniek. Na het knippen wordt het haar gewassen en verzorgd. Heb je gekozen voor de combinatie 'Krullen knippen & Healthy Hair Boost'? Dan wordt er ook een intensieve treatment aangebracht. Na het wassen worden je krullen naar wens goföhnd met een diffuser en mag je genieten van het resultaat.
Moet mijn haar gewassen zijn voor een CURLABLE knipbeurt?


Nee. Omdat wij op droog haar knippen is het wel belangrijk dat er niet teveel product in het haar zit. Het haar hoeft dus niet perse gewassen te zijn maar mag vooral niet te vet zijn.
Zijn jullie CG-proof?


Wij zijn ons zeer bewust van de CG methode. Onze producten zijn grotendeels CG friendly maar niet allemaal. Wel is het zo dat we precies weten wat in onze producten zit en hebben deze daarop zorgvuldig geselecteerd. Bij ons advies houden we het eenvoudig en resultaatgericht. Zo is het voor jou ook thuis eenvoudig te verzorgen en modelleren. Gaat jouw voorkeur uit naar alleen CG- friendly producten? Geef het aan en wij passen de behandeling aan.
Waar kan ik het beste parkeren?


De dichtsbijzijnde parkeergarage is Arnhem Centraal. Vanaf die garage is het 5 minuten lopen naar de Jansbinnensingel. Op de Jansbinnensingel zijn ook parkeerplekken beschikbaar, maar door drukte zijn deze vaak bezet.
Knippen en kleuren jullie ook niet-krullend haar?


Onze focus ligt bij het knippen voor krullend haar dus helaas kunnen we je hier niet meer bij helpen
Wat moet ik doen als ik te laat ben of niet kan komen?


Onze tijd is waardevol en die van jou is dat natuurlijk ook. Ben je te verlaat op je afspraak? Laat het ons dan even weten. Je kunt ons dan bellen op 026-3229171. Annuleren kan tot 24 uur van tevoren. Kun je niet bellen omdatde salon gesloten is, stuur dan een email naar info@hadahair.nl. Kom je niet opdagen zonder bericht dan zullen wij de volledige kosten van de behandeling in rekening brengen.
Hoe werkt een Hoofdhuid Analyse?


Door middel van een dermascoop bekijken en analyseren we je hoofdhuid. Met de camera wordt de hoofdhuid 200 keer vergroot en is het voor ons goed de conditie van de huid te bepalen. Op basis daarvan geven je, indien nodig, een passend advies. De Hoofdhuid Analyse kost €15. Bij aanschaf van de producten van Mediceuticals worden deze kosten verrekend.
Wat is de Stilte Stoel?


Een goed gesprek is leuk en mag ontstaan maar soms is het fijn om gewoon stil te zijn en van de behandeling te genieten. Wij bieden wij de mogelijkheid om plaats te nemen op de stilte stoel. Op deze stoel bespreken wij alleen alle haar - gerelateerde zaken en verder zijn wij heerlijk stil. Wil je gebruik maken van de Stilte Stoel, laat het ons dan even weten bij het maken van een afspraak.
Wat zijn jullie openingstijden?


Onze openingstijden zijn: Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00-16:30 uur
Zondag: gesloten